Suntem o echipă de oameni creativi, care iubesc tot ce are de oferit digitalul. Tratăm fiecare proiect ca pe o provocare personală și dăruirea este arma noastră  pentru a a va oferi cea mai buna solutie posibilă. Ne place să ne numim o trupă de războinici digitali, în timp ce luptăm pentru experiența utilizatorului și gândirea strategică.

Contact Info
Bulevardul Iuliu Maniu 7,
Bucuresti, Romania
hello@2way.ro
+4 0764 987 301

Follow Us

  • Dezvoltăm Viitorul Digital
    Construim experiențe digitale de neegalat. Soluții de web design și dezvoltare software care transformă viziunea ta în realitate.
    Vezi Proiecte

Transformăm Ideile în Realitate

Descoperă gama noastră variată de servicii concepute pentru a-ți aduce afacerea în era digitală. De la dezvoltare web la design UI/UX și marketing digital, suntem aici să te ajutăm să reușești online.

Web Design & Dezvoltare

Web design-ul și dezvoltarea web sunt două jumătăți ale aceluiași întreg - crearea unui site web reușit. Design-ul aduce la viață viziunea ta cu o estetică atrăgătoare și o experiență intuitivă pentru utilizator. Dezvoltarea web își face magia în spatele scenei, construind fundația tehnică solidă a site-ului tău cu programare precisă și integrări software eficiente. Împreună, ele dau naștere unui site web care nu numai că arată fantastic, dar funcționează perfect și își îndeplinește obiectivul. Fără acest echilibru, un site web poate cădea scurt în a-și îndeplini misiunea.

Magazine Online / E-Commerce / Shopify

Creăm magazine online personalizate, de la soluții Shopify la platforme de e-commerce complet personalizate. Colaborăm îndeaproape cu tine pentru a construi un magazin digital care nu doar îți crește prezența online, dar și profitul. Iar cu suportul și mentenanța noastră continuă, poți fi sigur că afacerea ta online funcționează la capacitate maximă, în timp ce tu te concentrezi pe conducerea afacerii.

Design Grafic pentru afacerea ta.

Transpune-ți viziunea în realitate cu designul nostru grafic de excepție. Creăm identități de brand memorabile și materiale de marketing captivante care atrag publicul țintă. Lucrăm îndeaproape cu tine, respectând termenele și livrând rezultate de calitate superioară. Cu 2Way.ro, transformi ideile în imagini impresionante.

Cum Procedam

Etapele implicate în realizarea
proiectelor noastre uimitoare și superbe.

1
Briefing inițial

Înainte de a începe orice proiect, vom purta o discuție inițială cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor specifice. Vom discuta despre audiența țintă, concurență și alte detalii specifice legate de proiectul lor. Vom asculta cu atenție feedback-ul clienților noștri și vom răspunde la orice întrebări și îngrijorări pe care le-ar putea avea.

2
Planificare și propunere

După briefing-ul inițial, vom crea un plan de acțiune personalizat pentru proiectul clienților noștri și vom prezenta o propunere detaliată care să includă costurile, termenele și alte detalii specifice. Vom lucra îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că planul de acțiune și propunerea noastră sunt în linie cu nevoile și obiectivele lor specifice.

3
Aprobarea și începerea proiectului

După ce clienții noștri au aprobat propunerea noastră, vom începe procesul de dezvoltare și design. Vom lucra îndeaproape cu clienții noștri pe tot parcursul proiectului, furnizând actualizări regulate și feedback. Ne vom asigura că clienții noștri sunt mulțumiți de progresul proiectului și că este în linie cu așteptările lor specifice.

Proiectele Noastre

Descoperă munca noastră în designul web și crearea de branduri.

Ce spun clientii

Get in Touch

Ai întrebări? Contactează-ne prin
formularul nostru de contact.

Bulevardul Iuliu Maniu 7,
Bucuresti, Romania

* These fields are required.