Suntem o echipă de oameni creativi, care iubesc tot ce are de oferit digitalul. Tratăm fiecare proiect ca pe o provocare personală și dăruirea este arma noastră  pentru a a va oferi cea mai buna solutie posibilă. Ne place să ne numim o trupă de războinici digitali, în timp ce luptăm pentru experiența utilizatorului și gândirea strategică.

Contact Info
Bulevardul Iuliu Maniu 7,
Bucuresti, Romania
hello@2way.ro
+4 0764 987 301

Follow Us

Despre Noi

Dorim să fim partenerul tău și să te ajutăm
să-ți conduci afacerea intr-un mod mai eficient.

Cu sediul în Bucuresti, Romania, 2Way.ro a luat nastere în 2007.

Ne-am specializat mai întâi în software pentru baze de date și scrierea de rapoarte.

De atunci ne-am extins pentru a oferi o gamă completă de servicii tehnice, web, software și de marketing digital pentru afaceri.

Aducem soluții pentru a face viața mai ușoară clienților noștri

Ne străduim în mod constant să menținem și să ne actualizăm cunoștințele, expertiza și ofertele de servicii pentru a servi cel mai bine nevoile clienților noștri.

Cloud computing, dezvoltarea de aplicații web și marketingul pentru motoarele de căutare sunt unele din domeniile în care ne ajutăm clienții să se extindă, să reducă costurile, să reducă riscurile și să îmbunătățească eficiența.

Oferirea sfaturilor potrivite bazate pe cele mai actuale cunoștințe este vitală pentru succesul nostru și este ceva cu care ne mândrim foarte mult.

Te poți relaxa în timp ce noi ne ocupăm de afacerea ta

Suntem o echipa de profesionisti in domeniul web design-ului si dezvoltarii de site-uri, cu o vasta experienta in construirea de platforme online de succes. In colaborarea cu noi, veti beneficia de o experienta personalizata si atenta la nevoile dumneavoastra, astfel incat sa va putem oferi o solutie completa si eficienta pentru afacerea dumneavoastra online. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aspectele tehnice sau de dezvoltare, deoarece suntem aici pentru a va oferi toata suportul necesar in acest sens. Puteti sa va relaxati si sa ne lasati pe noi sa ne ocupam de partea tehnica, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe aspectele importante ale afacerii dumneavoastra.

Mai jos va prezentam 4 pasi
prin care ne organizam proiectele

1. Planificarea

Stabilim obiectivele proiectului și planificăm procesul de realizare a acestora.

2. Dezvoltarea

Dezvoltăm proiectul conform planului stabilit, respectând termenele și bugetul alocat.

3. Testare și verificare

Verificăm proiectul pentru a ne asigura că funcționează corespunzător și că îndeplinește cerințele clientului.

4. Lansarea și monitorizarea

Lansăm proiectul și îl monitorizăm în continuare pentru a ne asigura că răspunde nevoilor clientului și că funcționează la capacitate maximă.