Suntem o echipă de oameni creativi, care iubesc tot ce are de oferit digitalul. Tratăm fiecare proiect ca pe o provocare personală și dăruirea este arma noastră  pentru a a va oferi cea mai buna solutie posibilă. Ne place să ne numim o trupă de războinici digitali, în timp ce luptăm pentru experiența utilizatorului și gândirea strategică.

Contact Info
Bulevardul Iuliu Maniu 7,
Bucuresti, Romania
hello@2way.ro
+4 0764 987 301

Follow Us

Despre Noi

Dorim să fim partenerul tău și să te ajutăm
să-ți conduci afacerea intr-un mod mai eficient.

Cu sediul în Bucuresti, Romania, 2Way.ro a luat nastere în 2007.

Ne-am specializat mai întâi în software pentru baze de date și scrierea de rapoarte.

De atunci ne-am extins pentru a oferi o gamă completă de servicii tehnice, web, software și de marketing digital pentru afaceri.

Aducem soluții pentru a face viața mai ușoară clienților noștri

Ne străduim în mod constant să menținem și să ne actualizăm cunoștințele, expertiza și ofertele de servicii pentru a servi cel mai bine nevoile clienților noștri.

Cloud computing, dezvoltarea de aplicații web și marketingul pentru motoarele de căutare sunt unele din domeniile în care ne ajutăm clienții să se extindă, să reducă costurile, să reducă riscurile și să îmbunătățească eficiența.

Oferirea sfaturilor potrivite bazate pe cele mai actuale cunoștințe este vitală pentru succesul nostru și este ceva cu care ne mândrim foarte mult.

Te poți relaxa în timp ce noi ne ocupăm de afacerea ta

Echipa noastră prietenoasă de experți este întotdeauna bucuroasă să ajute și este dedicată să ofere rezultate excelente pentru clienții noștri.

La 2Way suntem cu toții foarte mândri de munca pe care o facem și ne dezvoltăm în mod constant abilitățile, astfel încât să ne asigurăm întotdeauna că oferim cele mai actuale cunoștințe și servicii competitive.

Mai jos va prezentam 4 pasi
prin care ne organizam proiectele

1. Colectam Idei

Ai stabilit deja elementele de bază ale afacerii tale. Acum, vom colecta aceste idei care ne vor ajuta să vă creăm brand-ul online.

2. Analizam Datele

Luăm toate datele pe care ni le furnizați și le implementăm într-un format ușor de înțeles.

3. Abracadabra

Folosim un pic de magie pentru a pune toate piesele puzzle-ului împreună, astfel încât să creăm ceva uimitor.

4. Finalizam Produsul

După ce designul site-ului dvs. este finalizat, vom finaliza produsul. Aceasta include asigurarea faptului că întregul conținut este corect și actualizat, adăugarea oricăror retușuri finale la design și asigurarea faptului că site-ul web este pe deplin funcțional. Odată ce produsul este finalizat, acesta va fi gata de lansare!