Suntem o echipă de oameni creativi, care iubesc tot ce are de oferit digitalul. Tratăm fiecare proiect ca pe o provocare personală și dăruirea este arma noastră  pentru a a va oferi cea mai buna solutie posibilă. Ne place să ne numim o trupă de războinici digitali, în timp ce luptăm pentru experiența utilizatorului și gândirea strategică.

Contact Info
Bulevardul Iuliu Maniu 7,
Bucuresti, Romania
hello@2way.ro
+4 0764 987 301

Follow Us

Servicii Web

Serviciile pe care le oferim sunt special concepute
pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri.

1
Dezvoltare de site-uri web personalizate

Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a ne asigura că site-ul web îndeplinește nevoile și obiectivele lor specifice

2
Dezvoltare de aplicații cloud

Creăm aplicații cloud personalizate și scalabile pentru a ajuta afacerea dumneavoastră să crească

3
Transformarea ideilor în realitate

Oferim servicii complete de consultanță pentru a ajuta clienții noștri să își clarifice ideile și să le dezvolte în proiecte viabile

Cum functioneaza?

Iată cum funcționează procesul de web design în trei pași simpli:

1

Designul grafic al site-ului web

Primul pas în procesul de web design este crearea unui design grafic pentru site-ul web. Echipa noastră de designeri va crea un design atractiv și unic care va reflecta imaginea de brand a clienților noștri și va fi optimizat pentru experiența utilizatorului. Această etapă poate include crearea de mockup-uri și/sau prototipuri pentru a ne asigura că designul web corespunde nevoilor și obiectivelor clienților noștri.

2

Pașul 2: Dezvoltarea site-ului web

După ce designul grafic este aprobat, echipa noastră de dezvoltare va începe să creeze site-ul web propriu-zis. Acesta poate include codarea paginilor web, integrarea de funcționalități și adăugarea de conținut. În această etapă, vom lucra îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că site-ul web îndeplinește toate cerințele lor specifice.

3

Pașul 3: Testare și lansare

În ultimul pas al procesului de web design, echipa noastră va testa site-ul web pentru a ne asigura că funcționează corect și este optimizat pentru motoarele de căutare. După ce site-ul web a fost testat și a primit aprobarea finală din partea clienților noștri, vom lansa site-ul web publicului țintă. Vom continua să oferim suport și mentenanță pentru a ne asigura că site-ul web rămâne actualizat și funcțional.

De ce sa ne alegi pe noi?

Iată cinci motive pentru care ar trebui să ne alegeți pe noi:

Avem o vastă experiență în dezvoltarea de site-uri web personalizate și suntem specializați în oferirea de soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri.

Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a ne asigura că site-ul web îndeplinește toate cerințele și obiectivele lor specifice. Abordăm fiecare proiect cu o abordare unică și personalizată.

Creăm site-uri web cu un design grafic atractiv și unic, optimizate pentru experiența utilizatorului, care să reflecte imaginea de brand a clienților noștri și să atragă publicul țintă.

Ne asigurăm că toate site-urile web dezvoltate de noi sunt de cea mai înaltă calitate și sunt testate pentru a ne asigura că funcționează corespunzător și sunt fiabile

După ce site-ul web este lansat, oferim suport continuu și mentenanță pentru a ne asigura că site-ul web rămâne actualizat și funcțional. Suntem întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și a oferi asistență pe termen lung.